Kunst 1880-1940

Ik ben gespecialiseerd in kunst tussen 1880-1940. Bent u op zoek naar iets dat niet genoemd wordt op deze pagina? Schroom niet om contact op te nemen om andere mogelijkheden te bespreken!

Onderzoeken en schrijven

Ik schrijf voor tentoonstellingscatalogi, tentoonstellingen, tijdschriften en websites. Voor mijn teksten verricht ik kunsthistorisch onderzoek naar individuele kunstenaars of groepen, kunstenaarsverenigingen, kunstwerken en thematische onderwerpen. Daarnaast heb ik ruime ervaring met archiefontsluiting en –onderzoek.

Bekijk mijn portfolio of informeer naar de mogelijkheden.

Cureren

Ik maak tentoonstellingen in musea en andere instellingen. Door mijn communicatieve vaardigheden sluit ik gemakkelijk aan bij een bestaande groep collega's. Ik werk zelfstandig aan een tentoonstelling, maar blijft ook voortdurend in overleg met de instelling over het voortgangsproces. Omdat ik zeer deadline-vast ben, is de bewaking van de planning bij mij in goede handen. Zie voor eerdere tentoonstellingen die ik maakte mijn portfolio.

Redigeren

Ik houd de stijl van de auteur in stand, maar zorg er wel voor dat de tekst zowel soepel te lezen als foutloos is. Ik waak over de punten en komma's én over de grote lijn.

Projectleiden

Ik heb het vermogen om overzicht te houden en planmatig te werken - hiermee ben ik een uitstekende organisator en projectleider. Met mijn inzicht in verschillende manieren van samenwerken en inlevingsvermogen ben ik probleemloos in een groep te plaatsen. Samenwerken is een van mijn sterke punten, maar ook zelfstandig projecten leiden is bij mij in de juiste handen.