Netwerkborrel voor zelfstandige kunsthistorici uitgesteld!

De eerste editie van de netwerkborrel voor zelfstandige kunsthistorici was een succes! Een mooie groep zelfstandigen uit het hele land, uiteenlopend van starters tot ervaren professionals, wisselde in informele setting ervaringen en tips uit. Op 19 oktober organiseert de VNK-sectie Zelfstandigen de tweede editie. Wil jij graag je netwerk uitbreiden, gemotiveerd raken door een verrassend gesprek en leren van een andere ondernemer? Dan zien we je graag op de volgende VNK-netwerkborrel! Let op! De borrel is tot een nader te bepalen moment uitgesteld! 

Datum en tijd: nader te bepalen (uitgesteld)

Locatie: Het Gegeven Paard, Vredenburgkade 11 Utrecht (vlakbij uitgang Hoog Catherijne)

Ook andere geïnteresseerde kunsthistorici zijn van harte welkom!
Aanmelden is niet nodig.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *